Az oldal üzemeltetője elkötelezett amellett, hogy tiszteletben tartsa és védje az Ön személyes adatait, és arra törekszik, hogy Ön biztonságban érezze magát, amikor honlapunkra látogat, vagy információt nyújt számunkra. Annak érdekében, hogy releváns információkat közölhessünk Önnel, válaszolhassunk kéréseire és növeljük az előnyöket, amelyeket honlapunktól kaphat, bizonyos esetekben arra kérjük Önt, hogy adja meg személyes adatait. Erre azokban az esetekben kerülhet sor, amikor holnapunkon keresztül felveszi velünk a kapcsolatot.

Az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény az Európai Unió kötelező jogi aktusai rendelkezéseinek és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően jár el, a hatályos jogszabályok előírásait betartja, illetve az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe veszi.

Honlapunk optimális használata
Főszabályként Önmaga azonosítása és személyes adatainak megadása nélkül is megtekintheti honlapunkat. Portálunk olyan esetekben, ahol a szolgáltatás ezt megköveteli domain információkat gyűjt az Ön látogatásáról annak érdekében, hogy testre szabja és felhasználóbaráttá tegye honlapunkat az Ön számára.

Amennyiben a http://optikanyiregyhaza.hu/ oldalon található űrlapon keresztül felveszi velünk a kapcsolatot, az Önről vagy számítógépéről gyűjtött adatokat arra használjuk, hogy honlapunkat üzemeltessük, kéréseit teljesítsük vagy az Ön által jóváhagyott szolgáltatást közvetítsük. A személyes adatainak tárolására azért van szükség, hogy értesíthessük, amennyiben az üzenetére válasz érkezett.

Adatvédelem
Elkötelezettek vagyunk, hogy szigorúan védjük az Ön személyes adatait, tiszteletben tartjuk az Ön ilyen adatok felhasználására vonatkozó döntését, és gondosan védelmezzük nehogy elvesszenek, azokkal visszaéljenek, azokhoz jogosulatlanul hozzáférjenek, vagy azokat hozzáférhetővé tegyék, megváltoztassák vagy megsemmisítsék. Megfelelő lépéseket tettünk annak érdekében, hogy az interneten gyűjtött információkat megvédjük, és azok biztonságáról gondoskodjunk.

Adatokat harmadik személyhez való továbbítása
Az ön által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, üzenet) soha, semmilyen formában nem továbbítjuk harmadik fél számára. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a személyes adatait,-melyeket a kapcsolatfelvétel során bocsájt rendelkezésünkre – a válaszadást követően töröljük az Ön biztonsága érdekében.
Személyes adat frissítése és/vagy módosítása
Önnek joga van ahhoz, hogy felvilágosítást kapjon arról, van-e a birtokunkban Önre vonatkozó információ, és ha igen hozzáférjen ezen adatokhoz és törölje vagy kijavítsa azokat, amennyiben azok pontatlanok vagy idejét múltak. Ezt a airoptik@gmail.com e-mail címen keresztül teheti meg.

Az oldal üzemeltetője az érintettek kérelmére tájékoztatást ad az érintettek üzemeltető által kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az érintett személyes adatait.

Honlap kapcsolatok
Ez a honlap más honlapokra mutató linkeket is tartalmaz. Az üzemeltető az ilyen honlapok adatkezelési gyakorlatáért vagy tartalmáért nem vállal felelősséget.

A Portál üzemeltetője örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a szerkesztőt, vagy a webmestert levélben értesítik. (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Sütik (“cookie) és web-irányjelzők (“web-beacon”)
Ezen honlap bizonyos része ún. “sütiket” használ, hogy biztosítsa a regisztrációs eljárás integritását és segítsen személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani és az Ön érdeklődésének megfelelő tartalmat eljuttatni Önhöz. A „süti” nem más, mint egy kis mennyiségű adat, amely az Ön böngészőjébe jut, és amelyet az az internet szerver olvas le, amely elhelyezte azt. A süti személyi azonosítóként működik, rögzítve az Ön preferenciáit és korábban megadott adatait. A sütik alkalmazásával az Ön által korábban megadott adatok visszaállíthatóak az Ön következő látogatásánál a honlapon, így az Ön böngészési ideje csökken és a honlap használata leegyszerűsödik az Ön számára. A sütik egyedileg Önhöz rendeltek és csak az az internet szerver tudja leolvasni azokat, amelyiktől a süti származik. A web-irányjelzőket arra lehet használni, hogy a sütiket célba juttassa, és hogy honlapunkról statisztikát készítsen, arról például, hogy hányan látogattak meg egy bizonyos lapot, vagy kattintottak egy bizonyos linkre. Ha kívánja, Ön beállíthatja böngészőjét úgy, hogy ne támogassa a sütiket. Ha ezt teszi, esetleg nem élvezheti ezen vagy más, Ön által meglátogatott honlap bizonyos hasznos jellemzőit.
Emellett szeretnénk honlapunk szolgáltatásait folyamatosan javítani azáltal, hogy lemérjük az egyes oldalak látogatottságát, a honlapra vagy képekre történő klikkelések számával. Mindezt a Google Analytics szolgáltatás segítségével tesszük, melyre a Google LLC általános szerződési feltételeli vonatkoznak. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a Google Analytics által gyűjtött információkat, személyes adatokat a Google LLC kezeli.

Jogfenntartás
Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Szabályzatot időről-időre előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy frissítse. A „Legutóbbi frissítés” dátuma a lap alján megmutatja, mikor történt a Szabályzat legutóbbi változtatása. Javasoljuk, hogy gyakran ellenőrizze ezen Szabályzatot, hogy továbbra is figyelemmel követhesse, milyen lépéseket teszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Jelen Adatvédelmi Szabályzat és mindenkori módosításai rendelkezéseihez való hozzájárulását jelenti, ha Ön folytatja a honlap használatát.

Tulajdonos, üzemeltető adatai:
Air Optik Kft.
4400 Nyíregyháza,
Dózsa György u. 5

Adószám: 14008513-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-071704

Tel.: +3630 310-1046
E-mail: airoptik@gmail.com